'La Cuina dels Genis' es presenta amb una experiència artística i gastronòmica genial de la mà de Gaudí, Miró, Casals i Picasso La presentació és l’acte de cloenda del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona i té lloc aquesta ...
Reunió amb les Conselleres dels Departaments d'Agricultura, Teresa Jordà i de Salut, Alba Vergés El 5 de novembre al Palau de la Generalitat va tenir lloc la reunió entre la Consellera del Departament d'Agricultura, Teresa ...
Empresaris i emprenedors es reuneixen en la jornada 'A Viladecans impulsem el producte local' En una de les sessions, comerços i restaurants del territori van poder "establir contactes i promoure acords comercials per a crear sinergies" Empresaris ...
Èxit de participació a la jornada "Cuina, alimentació i societat" El passat 26 de setembre va tenir lloc a la Sala de les Voltes del Campus de l’Alimentació una jornada dedicada a la "Cuina, ...
El món local reflexiona sobre l'organització de fires i mercats gastronòmics en el marc del III Congrés Català de la Cuina Una cinquantena de persones de l’administració local han participat avui a la Jornada universitària “Gastronomia i producte: ...
Gastronomia i Producte. Una oportunitat per al territori La Universitat de Vic–Universitat Central de Catalunya acollirà la jornada de «Gastronomia i Producte. Una oportunitat per al territori», ...
Una jornada del III Congrés Català de la Cuina analitzarà a UManresa les possibilitats de la simulació en la formació de professionals de la restauració UManresa acollirà el proper 27 de maig ja jornada titulada “Innovació en la sala, innovació en la formació. La simulació ...
El Congrés Català de la Cuina col·labora amb la Fira de Sant Isidre Plafó informatiu de la 49º Fira de Sant Isidre i 18º mostra d'Entitats. ...
Jornades gastronòmiques - Setmana de la cuina catalana Del 6 al 9 de maig de 2019 a IES Escola Hosteleria i Turisme de Cabrils. Oferta gastronòmica amb menús basats en Cuina Catalana. XARXES ...
El xup-xup empordanès p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px 'Helvetica Neue'} El Museu de l’Empordà, més lluminós i modern, ...
Bellcaire d'Urgell (Lleida) repartirá mil raciones de picadillo de cordero en Firabell El director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat, Carmel Mòdol, ha ...
Presentació de noves iniciatives per a promocionar la venda de proximitat a Lleida El director general d'Alimentació, Qualitat i Industries Agroalimentàries del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació ...
Slow Food International “El món actual ens sobrepassa pel seu ritme desenfrenat. En pràcticament tots els àmbits de la societat i de la vida quotidiana, ...
Cuines i científics es troben a Barcelona La primera edició del congrés Science & Cooking rendeix homenatge als pioners catalans de Ciència i Cuina.Notícia ...
Jornada Cuina i Producte en el III Congrés Català de la Cuina de Girona El proper 8 d’abril de 2019 en el marc del III Congrés Català de la Cuina, us convidem a assistir a la Jornada Cuina ...
XIII TROBADA GASTRONÒMICA – 1 i 2 d'abril 2019 El futur de la cuina catalana // La gastronomia catalana al S.XXI La Trobada d’aquest any estarà emmarcada dins del III Congrés ...
Un territori, quatre productes i una cuina»: L'all de Belltall, la castanya de Vilanova de Prades, la patata de Prades i el Safrà de la Conca: Montblanc, Tarragona Els objectius principals d’aquesta jornada són: Analitzar les particularitats i els reptes de la utilització d’aquests ...
Els experts reclamen en un manifest el reconeixement de la Gastronomia Científica com una nova disciplina de coneixement. MANIFEST El Science & Cooking World Congress Barcelona 2019 ha finalitzat les seves sessions amb la divulgació d’un manifest on professors, ...
Ferran Adrià: “El més important de la col·laboració amb els científics és que ha convertit l'ofici de cuiner en una professió basada en els coneixements” Ferran Adrià, precursor de la cuina científica, ha assenyalat que el "Science & Cooking World Congress ha de ser el principi d'una ...
Els Sferic Awards premien les tècniques culinàries que han contribuït a la innovació científica desenvolupades per Blumenthal, Adrià, Cantu i els germans Roca Science & Cooking World Congress Barcelona 2019 s'entreguen els premis SFERIC AWARDS 2019 que valoren una tècnica culinària ...
Els experts reclamen en un manifest el reconeixement de la Gastronomia Científica com una nova disciplina de coneixement El Science & Cooking World Congress Barcelona 2019 finalitza les seves sessions amb la divulgació d’un manifest on professors, ...
Joan Roca: “La investigació culinària és imprescindible per seguir somiant” “La investigació culinària és imprescindible per seguir somiant”, ha declarat Joan Roca en el marc del Science ...
Inaguració del Science & Cooking World Congress 2019 En la jornada inaugural del Science & Cooking World Congress –que és una activitat emmarcada en el Tercer Congrés Català ...
Segona Sessió d'Analisi del Sector Restauració Col·lectiva. Eix 4 El Coneixament Culinari a Catalunya. Ámbit de treball: 4.5 La restauació Col·lectiva ...
II Jornada de restauració de col·lectivitats Ahir es vàren tornar a reunir a la seu del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació a Barcelona representants de les ...
1a Reunió de l'Executiva del III Congrés 2019 Avui s'han reunit a la seu de la Universitat de Barcelona representants de les diferents comissions territorials del III Congrés en la primera ...
Jornada III Congrés a les Borges Blanques "Els olis d'oliva verges i la salut" A la 56 Fira de l'Oli de Qualitat Verge Extra i de les Garrigues, celebrada a Les Borges Blanques els dies 18, 19 i 20 de gener de 2019, va tenir lloc ...
Jornada de treball restauració col·lectiva El passat 15 de gener es va dur a terme al Departament d'Agricultura Ramaderia Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya una sessió ...
Jornada congressual al Camp de Tarragona: ‘L'oli d'oliva a la cuina catalana' Restauradors i productors aposten per potenciar la cultura de l’oli Veuen necessari informar i formar els consumidors sobre el valor de ...
Jornada Present i Futur de la Cuina Catalana La cuinera Ada Parellada del restaurant Semproniana, el cuiner i presentador de la televisió Marc Ribas, el cuiner Oriol Castro del restaurant Disfrutar, ...
Videos de la Presentació del III Congrés a VIC Us deixem l'enllaç de la Presentació del III Congrés Català de la Cuina que es va dur a terme a Vic el 24 d'abril ...
Enllaç als videos de la Jornada Congressual a Lleida del 16 d'Octubre Us deixem l'enllaç als videos de la Jornada Primera del Congrés a Lleida (16 octubre 2018): "Cuina i Gastronomia: producte ...
Present i Futur de la Cuina Catalana - Jornada Present i futur de la cuina catalana: gastronomia, cultura, sosteni 16.00-16.30: Acreditacions 16.30-16.45: Benvinguda i inauguració ...
FORMACIÓ EN GASTRONOMIA I TURISME: FP + UNIVERSITAT, LA CLAU PER UN SERVEI DE QUALITAT TURÍSTICA Dins del marc de les activitats programades per la Comissió Territorial del Camp de de Tarragona del III Congrés Català de la Cuina, ...
JORNADES D'IDENTIFICACIÓ DEL PATRIMONI CULINARI: ELS LÍMITS DE L'EVOLUCIÓ TÈCNICA I ESTÈTICA DELS PLATS TRADICIONALS El d'octubre es va celebrar una jornada organitzada per la Federació Intercomarcal d'Hostaleria i Restauració FIHRT enmarcada dins ...
Un nou grup de cuiners se suma als treballs del III Congrés Els reconeguts xefs Miquel Guimerà, Xavier Lahuerta i Sergi de Meià, han decidit impulsar el moviment "Cuineres ...
El III Congrés a Lleida TV Lleida TV va dedicar un espai de la seva programació dins l'espai El Debat Lleida Activa al III Congrés Català de la Cuina. Us ...
El Torribera Mediterranean Center s'adhereix al congrés oferint l'organització d'una activitat que relacioni cuina catalana, salut i dieta mediterrània La Universitat de Barcelona i el Culinary Institute of America creen un centre per promoure la dieta mediterrània El Torribera Mediterranean ...
1a Sessió en streaming del III Congrés Català de la Cuina El territori de l’àrea metropolitana de Barcelona dins del Tercer congrés Català de la cuina va iniciar el dia 20 de setembre ...
Acte de Presentació del 3er Congrés Català de la Cuina al Palau de la Generalitat El Tercer Congrés Català de la Cuina que ha presentat avui a Barcelona la consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya ...
Reunió al Palau de la Generalitat -Conselleria de la Presidència El viceconseller de la Presidència del Govern de la Generalitat, Sr. Pau Villòria, va rebre el passat 27 de juliol una representació ...
Reunió amb la Consellera d'agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació Representants del Consell Executiu del III Congrés Català de la Cuina van ser rebuts el passat dia 19 de juliol de 2018 per la consellera ...
PRESENTACIÓ DE L'ORGANITZACIÓ DEL III CONGRÉS CATALÁ DE LA CUINA A LLEIDA L’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) va el acollir la passat 18 d’abril de 2018 la presentació de la Comissió Territorial ...
PRESENTACIÓ DEL III CONGRÉS CATALÀ DE LA CUINA A GIRONA La UdG motor del Tercer Congrés Català de la Cuina L’acte inaugural del Congrés a Girona es va celebrar en el Parc Científic ...
PRESENTAT A LA UNIVERSITAT DE VIC I UCC EL III CONGRÉS CATALÀ DE LA CUINA Avui 26 d'abril de 2018 s’ha presentat a l’Aula Magna de la UVic el III Congrés Català de la Cuina, que des d’ara i ...